Wat klanten zeggen

Om kortere lijnen te realiseren met de berijders van onze leaseauto’s zijn wij begonnen met de bouw van een mobiele app. Voor hulp bij het vormgeven en deels ontwikkelen van deze app werden wij door onze automatiseringspartner (Flipse Automatisering) geattendeerd op Opolo Webdesign Eindhoven. Samen zijn we dit project gestart waarbij Opolo Webdesign ook veel zelfstandig heeft samengewerkt met onze automatiseerder, hierdoor is ons veel werk uit handen genomen. Binnen afgesproken tijd was onze app te downloaden op alle mobile devices (Android, Apple en Windows Phone) en dus beschikbaar voor het grote publiek. De samenwerking is zo goed bevallen dat we hierna direct een nieuw project gestart zijn met inmiddels alweer een nieuwe app voor één van onze businessunits als eindresultaat. Opolo Webdesign is een prettige en betrouwbare partner die zijn beloftes waarmaakt tegen een concurrerende prijs.
Martijn van Zandwijk Autolease Midden Nederland

Ik wilde een iPad-app laten ontwikkelen maar had slechts een beperkt budget. Ik heb voor Opolo Webdesign gekozen omdat dit bedrijf vanaf het begin als kundig, pragmatisch en bovenal klantgericht overkwam. Wesley is iemand die denkt in mogelijkheden; een verademing als je zelf niet overdreven ingevoerd bent in de materie. Wesley is erin geslaagd mijn wens om te zetten in een goed werkend, handig product. Gedurende het proces verliep de communicatie prettig en helder. No-nonsense. De responsetijd na een vraag is heel snel. Een prettige samenwerking dus!

Pim Clous

Ik werk nu ruim een jaar met Opolo Webdesign Eindhoven. In samenwerking met Wesley wordt er voor im- en exportbedrijf EDCO uit Eindhoven een op maat geschreven briefingssysteem ontwikkeld. Ik werk meer dan bijzonder prettig met Wesley, als mede de teamleden van de studio waarmee we met Opolo Webdesign Eindhoven continue wijzigingen en verbeteringen doorvoeren gedurende het proces. Naast dat Wesley bijzonder goed meedenkt en pragmatisch is, is hij ook nog eens netjes in zijn prijsstelling en gek op Bossche Bollen.

Hans van Dalen Beautiful Things BV | EDCO BV Eindhoven

“We werken inmiddels ruim een jaar met Opolo Webdesign Eindhoven samen. Wesley is ontspannen in omgang, goed bereikbaar, flexibel, prima in staat mee te denken in logica en gebruikersgemak en neemt daarin vaak het voortouw. Hij werkt doel- en oplossingsgericht, staat open voor nieuwe ideeën en maakt zich uitdagingen gemakkelijk en snel eigen, kijkt naar mogelijkheden en biedt/zoekt alternatieven voor onmogelijkheden met als doel materiaal te maken dat handig èn goed functioneert. Bovendien is hij altijd bereid de puntjes op de i te zetten (zelfs zonder mopperen ook de puntjes op de i op de puntjes van de i!) – en dit niet alleen tijdens kantooruren! Daarnaast is Wesley helder in z’n communicatie, zowel in woord alsook in schrift. Dat maakt het prettig met hem samen te werken.”

Recks Vos Facet concept | design | communicatie

“Bij de Oogkliniek Maastricht is lang gezocht naar een electronisch patientendossier (EPD) dat aan de wensen van een zelfstandig behandel centrum (ZBC) voldoet. Helaas was een programma dat de patient- en de specifiek Nederlandse administratiegegevens combineert niet voorhanden. Evenmin liepen de leveranciers warm om koppelingen tussen de bestaande programma’s aan te brengen.
Met die vraag zijn we naar de firma Opolo Webdesign getogen en is, volgens het afgesproken tijdspad, binnen enkele weken een basis gecreëerd om de benodigde gegevens in te voeren en op te slaan. Wij hebben er inmiddels weer alle vertrouwen in dat de automatisering rond zal komen.”

Paul Derhaag Oogkliniek Maastricht

“Wij wilden voor onze klanten in de detailhandel een website bouwen waarop zij direct en op ieder gewenst moment kunnen beschikken over verkoopondersteunend materiaal, kortingsacties en productinformatie.
Opolo Webdesign heeft voor ons een perfecte oplossing gebouwd met een makkelijk toegankelijk CMS zodat we eenvoudig de website kunnen onderhouden. We kunnen ook onze nieuwsbrief sturen en bestellingen verwerken we via hetzelfde systeem. Ons wensenlijstje was aanzienlijk en daar heeft Wesley passende oplossingen voor gevonden en geïmplementeerd.
Onze klanten zijn ook zeer enthousiast over de service die we hiermee kunnen bieden. Dus we zijn zeer tevreden met het resultaat dat Opolo Webdesign aan ons heeft opgeleverd.”

Olaf Colijn European Web & eCommerce Manager Avery Dennison

“Wij hadden een spoedklus waarbij Wesley van Opolo Webdesign ons perfect heeft geholpen! Een prettige samenwerking, snelle service zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen.”

Nicolas Koenig Toopia.com

“Als ict-coördinator bovenschools heb ik door Opolo Webdesign een aantal sites voor basisscholen laten bouwen. Dit naar volle tevredenheid! Het contentmanagementsysteem is erg laagdrempelig en functioneel. Je kunt er meteen mee aan de slag! Daarnaast biedt de helpdesk adequate en snelle hulp en staat Opolo Webdesign open voor suggesties! Kortom; uiterst tevreden klanten!”

Jean-Pierre Looymans ICT-coördinator bovenschools RBOB De Kempen

“Ik was op zoek naar een programmeur die voor ons een beveiligd gedeelte voor een website kon maken. Opolo Webdesign was één van de aanbieders. Ik heb voor hen gekozen vanwege de gunstige prijs en vakmanschap. Het project is naar volle tevredenheid afgesloten en bij eventuele volgende projecten zal Opolo Webdesign zeker in aanmerking komen om ook aan deze mee te werken.”

Henk Kuiper Henk Kuiper Webs

“Voor een van onze klanten hadden wij de opdracht een database applicatie te ontwikkelen voor het invoeren en beheren van Klanten en relaties. Door drukte konden wij dit project niet zelf uitvoeren en hebben Opolo Webdesign bereid gevonden op kort termijn in te springen.
Het project is naar volle tevredenheid uitgevoerd en afgerond. Korte reactietijden en duidelijke communicatie alsmede een redelijke prijsstelling gaven de uitslag om te kiezen voor Opolo webdesign.”

Mario Pfeiffer WX Automatisering