WordPress websites

WordPress Eindhoven

Waarom WordPress voor u website kiezen? WordPress is een open source CMS (content management systeem) welke voor miljoenen websites op het web wordt gebruikt. Het voordeel van een WordPress website is dat deze makkelijk zelf te onderhouden is. De tekst of andere kleine dingen aanpassen is eenvoudig zelf te doen. Een ander pluspunt is dat er ontzettend veel documentatie op internet is te vinden over WordPress. Verder gaan de ontwikkelingen voor WordPress, omdat het open source is, ontzettend snel. Dit betekend dat u gegarandeerd van de nieuwste innovaties en beveiligingsstandaard voor uw website kunt genieten.

Het gebruik van een open source systeem als WordPress zorgt er ook voor dat de kosten van uw website laag blijven. Zo kunt u gebruik maken van een reeds bestaande template waardoor de kosten voor het design van de website geminimaliseerd worden. Maar ook als u specifieke wensen qua functionaliteit en webdesign heeft is WordPress flexibel genoeg om dit te realiseren.

Wilt u een website laten bouwen met WordPress; op basis van reeds bestaande templates of geheel op maat incl. design. Dan kan Opolo Webdesign u hiermee van dienst zijn.

Ook maken wij compleet maatwerk websites en web applicaties en mobiele apps.